05.04.2018

Pelkosenniemen kunnan yhtenäisessä peruskoulussa on haettavana

Määräaikainen matemaattisten aineiden lehtorin virka lukuvuodelle 2018-2019, määräaikaisuuden perusteena on virkavapauden sijaisuus.

Opetettaviin aineisiin kuuluu matematiikka, fysiikka ja kemia sekä vapaasti valittavista opinnoista ohjelmoinnin opetus.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaiset. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Arvostamme ja painotamme valinnassamme

- hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja ratkaisukeskeisyyttä
- halua jakaa tietoa sekä kehittää opetusta
- kokemusta samanaikaisopetuksesta ja tiimityöskentelystä
- kykyä työskennellä sekä tukea erilaisia oppijoita

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi Lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävää haetaan toimittamalla hakemus tai osoitteella: Pelkosenniemen kunta, Sodankyläntie 1, 98500 Pelkosenniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakuaika päättyy 20.4.2018 klo 15:00. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Pelkosenniemen kunta on savuton.

Lisätietoja Mirja Lampela, vt. rehtori ja hyvinvointi/sivistysjohtaja, 040 568 7630