Työpaikat

Työpaikat

Pelkosenniemen kunnassa, Lapin Sydämessä, Pyhätunturin juurella julistetaan haettavaksi perjantaihin 18.9.2015 klo 12.00 mennessä

PALVELUKODIN  JOHTAJAN  VIRKA 

Viran ensisijainen sijoituspaikka on Palvelukoti Onnela, joka on ikääntyneiden tehostetun palveluasumisen yksikkö ja tarjoaa asukkaiden tarpeista lähtevää sekä terveyttä edistävää tukea asukkailleen. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Työ sisältää myös hoitotyötä. Palvelukodin johtaja vastaa yksikkönsä (palvelukoti ja kotipalvelu) operatiivisesta toiminnasta, hoitotyöstä ja tuloksesta sekä toimii esimiehenä yksikön henkilöstölle. Arvostamme työkokemusta esimies- ja vanhustyöstä sekä kokemusta Titania-työvuorosuunittelusta.

Palkkaus määräytyy KVTES:n hinnoittelukohdan 04SOS030 mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Pelkosenniemi on savuton kunta.

Kirjalliset hakemukset, joihin on liitetty kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset sekä ansioluettelo, on toimitettava 18.9.2015 klo 12.00 mennessä osoitteeseen: Pelkosenniemen sosiaalilautakunta, Sodankyläntie 1 A, 98500 PELKOSENNIEMI merkinnällä ”Palvelukodin johtajan virka”. Sähköiset hakemukset pyydämme toimittamaan liitteineen osoitteella otsikolla ”Palvelukodin johtajan virka”.

Lisätietoja antavat: sosiaalilautakunnan puheenjohtaja Aino Kulpakko puh. 040-517 1403
sosiaalisihteeri Kari Hyötylä puh. 040-5320474        

Pelkosenniemellä 26.8.2015
Sosiaalilautakunta

Pelkosenniemen sivistystoimi julistaa haettavaksi nuorten työpajaohjaajan toimen määräajaksi 15.9.2015 – 31.7.2016.

Työpajaohjaajan tehtäviin kuuluu työpajan toiminnan suunnittelu ja toteutus sekä eri asiakasryhmien (nuoret, pitkäaikaistyöttömät ja mt-kuntoutujat) työvalmiuksien ja –taitojen kehittäminen. Työpajaohjaaja toimii tiiviissä yhteistyössä yksilövalmentajan ja etsivän nuorisotyöntekijän kanssa.

Tehtävän hoitamisen vähimmäisvaatimuksena on soveltuva ammatillinen perustutkinto, minkä lisäksi hakijalta edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä puutyön ja rakentamisen osaamista. Kokemus työpajatoiminnasta ja työskentely eri asiakasryhmien ja yhteistyötahojen kanssa luetaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote (504/2002). Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset, joihin tulee liittää joko ansioluettelo tai CV tulee lähettää 4.9 klo 12 mennessä osoitteeseen:

Pelkosenniemen kunta, Pelkosenniemen koulu, Koulutie 9, 98500 Pelkosenniemi
tai sähköisestiLisätietoa antaa:

rehtori-sivistystoimenjohtaja Antti Parkkinen
0405687630