Työpaikat

Avoimet työpaikat

Terveyskeskuslääkärin virka

Hakuilmoitus

 

 Kunnansihteerin viransijaisuus

Julistamme kunnansihteerin viransijaisuuden 15.8.2016–31.5.2017 haettavaksi 22.7.2016 klo 16.15 mennessä.

Kunnansihteeri toimii kunnan hallinto-osaston johtavana viranhaltijana ja johtoryhmän jäsenenä. Kunnansihteerin päätehtävät ovat kunnanhallituksen ja – valtuuston työskentelyyn liittyvät valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävät sekä kunnan henkilöstö- ja taloushallinnosta vastaaminen. Näiden lisäksi kunnansihteeri vastaa muun muassa tiedottamisesta, toimii työtekijöiden palkka-asiamiehenä ja kunnan tietosuojavastaavana sekä vastaa vaaleihin liittyvistä asioista.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Odotamme henkilöstöjohtamistaitoa ja yhteistyökykyä sekä ennakkoluulotonta asennetta. Lisäksi edellytämme kokemusta kunnallishallinnon johtotehtävistä.

Viran tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:n mukaan, mutta hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa.

Virka täytetään 15.8.2016 lukien ehdollisena siten, että varsinainen viranhaltija jää suunnitellusti opintovapaalle.

Virassa sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa tehtävien aloittamisesta lähtien. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen toimitetaan Pelkosenniemen kunnanhallitukselle osoitteella Pelkosenniemen kunta, kunnanhallitus, Sodankyläntie 1 a, 98500 Pelkosenniemi tai sähköpostilla osoitteeseen 22.7.2016 kello 16.15 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnanjohtaja Pertti Severinkangas 040-1577045 sekä kunnanhallituksen puheenjohtaja Tero Luoma-Aho 040-5897166.

Pelkosenniemen kunnanhallitus